Tips voor een goedkoop interieur

By budgetkings, 8 juli 2014

Een ‘goedkoop interieur’ klinkt natuurlijk niet zo lekker. De meeste mensen zullen niet willen dat hun woonkamer er goedkoop uitziet. Aan de andere kant willen we allemaal niet te veel betalen. We willen ook geld overhouden voor andere dingen, zoals vakantie en etentjes. Goed om te weten dat je best kunt besparen op interieurkosten, zonder dat je interieur echt goedkoop oogt!

Wat is goedkoop? Echt goedkoop is natuurlijk een sinaasappelkratje als tafel met daaromheen een paar zelfgetimmerde stoelen. Aan de muur hangt een kunstwerk van de kinderen, op de vloer ligt een kleed van de rommelmarkt en de televisie is een oud beeldbuismodel dat je aan de kant van de weg hebt gevonden. Dit gaat misschien een beetje ver. Maar de boodschap is waarschijnlijk duidelijk: met wat creativiteit kom je een heel eind.

Je hoeft niet alles nieuw te kopen

Heb je op dit moment geen geld voor een dressoir of een eettafel? Dan kun je natuurlijk ook in het tweedehands circuit gaan kijken. Met een beetje slim zoeken en onderhandelen tik je zo een meubelstuk op de kop dat prima voldoet. Maar let op: je moet je eisen dan natuurlijk ook naar beneden bijstellen en je hebt meestal geen garantie.

Zelf aan de slag

Een andere manier om geld te besparen is door zelf aan de slag te gaan. Niet iedereen is een geboren meubelmaker, maar je kunt veel voldoening uit een zelfgemaakt tafeltje halen. Overal worden cursussen op het gebied van meubelmaken aangeboden, dus je kunt het nog leren ook. En wie weet bouw jij binnen de kortste keren al je eigen meubels. Zie je dat toch niet zitten, dan kun je tweedehands meubels ook opknappen met wat verf. Of je past bestaande meubels met een zaag, hout en wat schroeven aan zodat ze wél goed in jouw interieur passen.

Kies voor de goedkoopste

Internet is een zegen. Want via internet kun je heel gemakkelijk prijzen van zo’n beetje alles wat je kunt kopen vergelijken. Dus ook van meubels. Als je iets nieuws wilt, doe je er goed aan je eerst online te oriënteren. Een bankstel, een tafel, een kast of stoelen kopen? Kijk dan zeker ook eens op A-meubel.nl. Hun slogan is: ‘altijd de goedkoopste’. Die lage prijzen voor meubels combineren ze met goede service, zoals je aan de recensies kunt zien. Meubels bekijken voordat je ze koopt is ook mogelijk. Er zijn showrooms in Amersfoort, Delft en Tilburg.

We wensen je veel succes met het uitzoeken van het goedkoopste interieur! Laat je ons weten wat het je heeft gekost?

What do you think?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *