Over Budgetkings

De Budgetkings zijn een enthousiaste groep van mensen die het leuk vinden om ondernemend bezig te zijn én te besparen. Wij houden van budgettips en budgetteren, maar we zijn geen anti-kapitalisten, vrekken of doemdenkers. Nee, wij genieten van het leven en we hopen dat ook u dat doet. Wij gaan niemand zeggen waarop ze moeten besparen. Dat moet iedereen lekker voor zichzelf uitmaken. We delen we graag onze tips met u. Sommige liggen voor de hand, andere heeft u al eens geprobeerd maar vindt u niks en weer andere verrassen u hopelijk. Net zoals u ons gaat verrassen met úw budgettips (dat hopen wij ook). We zijn van plan om van deze website een groot succes te maken en daar hebben we u natuurlijk ook bij nodig! Heeft u suggesties of mist op u iets op Budgetkings.nl neem dan gerust contact met ons op. U kunt via deze site ook direct uw tip of ervaring toevoegen. Kijk daarvoor op de desbetreffende pagina’s. Samen kunnen we van deze website een succes maken, daar heeft u en daar hebben wij wat aan. Een win-winsituatie dus. Zo zien de Budgetkings het graag.

Waarom budgetteren met de Budgetkings?

Daar kunnen we kort en bondig over zijn, namelijk: Budgetkings.nl is opgezet met de achterliggende gedachte dat er steeds meer mensen zijn die moeite hebben om rond te komen. En zelfs mensen die geen moeite hebben met rondkomen, willen graag besparen op hun dagelijkse kosten voor levensonderhoud. Niet zo vreemd, we hebben net de grootste financiële crisis sinds de Tweede Wereldoorlog achter de rug. Veel mensen hebben te maken gehad met een terugval in inkomen of ontslag.

Toch moet u ook ruimte blijven om onszelf te verwennen. Het leek ons een goed idee een website te maken die zowel bespaartips bevat, als manieren om online een extra zakcentje bij te verdienen via betrouwbare spaar- en verdienprogramma’s. Deze website maken de Budgetkings bij voorkeur echter niet alleen. Graag roepen wij uw hulp in voor aanvullende ideeën om te verdienen of te besparen. Budgetteren is voor iedereen én budgetteren is leuk. Zo denken de Budgetkings erover. Doet u mee?