Een budgetvriendelijk interieur

By budgetkings, 24 juni 2014

De kosten voor een nieuw interieur kunnen hoog oplopen. Zeker als je pas verhuisd bent naar een grotere woning, moet er vaak veel gebeuren. Je wilt de kosten niet meteen uit de hand laten lopen, maar je wilt ook weleens af van die uitstraling van die Zweedse meubelboer. We hebben in dit artikel een paar budgettips voor je interieur voor je. Doe er je voordeel mee.

Tweedehands meubelen

Dat is even slikken, zeker? Nee, hoor. Nergens voor nodig. Via websites als Marktplaats, kringloopwinkels of via je eigen netwerk vind je in no-time die gebruikte bank of fauteuil. Versleten en in lelijke, a-modieuze kleuren, maar dat maakt niet uit. Je kunt immers alles opnieuw laten stofferen voor een fractie van de prijs van nieuw meubilair! En het is nog hip ook. Zie je het voor je? Oma’s oude bank met een nieuwe tijgerprint? Wedden dat iedereen wil weten waar je die hebt gekocht?

Vintage

Via websites als Marktplaats kun je ook op zoek gaan naar de echte pareltjes. Die bijzettafels en dressoirs waarvan de koper denkt dat niemand ze wil hebben. En die dus voor een habbekrats worden aangeboden. Gelukkig weet jij wel beter. Jij weet precies naar welke stijl je op zoek bent. Heb je geduld en ben je bereid om door vele pagina’s met rommel te klikken, dan vind je op een keer geheid dat pareltje!

Maak je eigen meubelen

Ben je een beetje handig met hamer en spijkers? Dan koop je eenvoudigweg wat afvalhout of pallets (met een beetje geluk vind je iemand die ervan af wil) en ga je aan de slag. Je timmert in no-time een zelfgemaakt bed, een bank of een kast voor tegen de muur. Voor bijna niks!

Laat je inspireren

Op internet zijn vele bloggers dagelijks in de weer met onderwerpen over wonen, vintage en decoratietips. Ze laten je zien hoe je van oude spullen weer nieuwe kunt maken en hoe je door slim te combineren een prettige woonkamer kunt inrichten voor weinig geld. Kijk bijvoorbeeld eens op een inspirerende site als woonblog.be.

Weet je niet waar je moet beginnen, kijk dan eens bij de budget woonkamers van A-meubel. Een complete inrichting met veel korting. Dan heb je een goede start en kun je altijd later nog eens aan de slag om er je eigen stempel op te drukken.

What do you think?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *