Goedkope kleding

17 april 2014

Bent u toe aan een nieuwe outfit? Weet dan waar u mooie en modieuze kleding kunt kopen zonder dat u een fortuin kwijt bent. Dit geldt natuurlijk speciaal voor mensen met opgroeiende kinderen. U kunt heel veel geld betalen voor dure merkkleding, maar u en uw huisgenoten lopen er ook up-to-date bij met kleding van […]

Pannenkoekdag!

17 april 2014

Houd eens in de zoveel tijd een pannenkoekdag. De kinderen zijn er gek op en uzelf waarschijnlijk ook. Het biedt u de kans om op het pannenkoekbeslag tevens van allerlei restjes af te komen: zowel zoet als hartig. Heeft u wel eens een shoarmapannenkoek gegeten of een pannenkoek met broccoli en kaas? Heel lekker én […]

Kapper

17 april 2014

Besparen op knipbeurten of die van uw kinderen? Ga eens naar een kappersschool. U hoeft niet bang te zijn dat u helemaal verknipt wordt. De leerlingen hebben al uitgebreid op poppen geoefend. U kunt uw knipbeurt ook uitstellen tot de vakantie. Vaak kunt u in het buitenland (soms zelfs in uw hotel) goedkoop naar de […]

Borstvoeding, goedkope voeding

17 april 2014

Borstvoeding is niet alleen de beste voeding voor zuigelingen, het is ook nog eens de goedkoopste! Geef uw kind daarom zo lang mogelijk borstvoeding. De eerste maanden heeft het zelfs niets anders nodig dan wat uit uw borst komt.

Kleedgeld

17 april 2014

Geef uw kind kleedgeld waardoor het zelf na gaat denken over de kosten van luxe artikelen. Hij of zij zal snel genoeg merken dat het hele budget op kan gaan aan één merkartikel. Dat maakt dat uw kind ook op zoek gaat naar koopjes en prijsbewust wordt.

Opa en oma

17 april 2014

Misschien willen opa of oma wel een dag in de week op uw kind(eren) passen. Dat is een stuk goedkoper dan een kinderdagverblijf. En ook leuker voor opa en oma, nemen wij aan.

Roken?

17 april 2014

Op het moment dat uw kind prijsbewust is, vertel dan wat de kosten zijn om een jaar lang, elke dag een pakje sigaretten weg te roken. Dit is ten behoeve van de gezondheid van uw kind en de portemonnee van u en uw kind.

Zakgeld

17 april 2014

Kinderen vanaf een jaar of 6 zijn al toe aan zakgeld. Het is het beste om ze een bedrag op een vast tijdstip (bijvoorbeeld één keer per week) te geven. Op is op. Het is niet erg dat ze fouten maken, daar leren ze alleen maar van. Kinderen leren op deze manier met een bepaald […]

Sinterklaascadeaus kopen

17 april 2014

Koop cadeaus voor Sinterklaas en de kerst niet rond sinterklaastijd, maar doe dit het hele jaar door. U kunt bij acties, aanbiedingsartikelen kopen en bij Sinterklaas aan u kinderen geven.Verstop de cadeaus natuurlijk wel goed!

Speel-o-theek

17 april 2014

ord lid van de speel-o-theek. Zo kunt u goedkoop speelgoed lenen en als uw kinderen het zat zijn weer terugbrengen. Maak uw kind wel duidelijk dat het zuinig moet zijn op het speelgoed en dat het na een tijdje weer teruggaat.