Racefietsen: goed én goedkoop

9 juni 2015

Fietsen is démanier om te genieten van de buitenlucht, aan je gezondheid te werken en het is nog goedkoop ook! Racefietsen is een heerlijke sport die eenvoudig uit te voeren is en geweldige resultaten met zich mee brengt. Binnen de kortste keren heb je een topconditie, een verbeterde gezondheid en het lijf van een supermodel. […]

Seizoensproducten van dichtbij

1 mei 2014

Maak gebruik van lokale en seizoensproducten wanneer u inkopen doet. Niet alleen is dit veel gezonder, maar vaak ook veel goedkoper.

Minder vlees, meer groente

1 mei 2014

Een inkoppertje: halveer de hoeveelheid vlees op uw bord en verdubbel de hoeveelheid groente. Goed voor uw gezondheid én uw portemonnee.

Thuis trainen

18 april 2014

Investeer in een hometrainer en ga dagelijks een half uurtje fietsen. Goed voor uw conditie en veel goedkoper dan een sportschool, waar dezelfde fietsen staan. Eén van de Budgetkings heeft via Marktplaats een afgeschreven hometrainer van een sportschool op de kop getikt. Binnen een paar maanden heeft hij zo zijn dure sportschoolabonnement terugverdiend.

Roken?

17 april 2014

Op het moment dat uw kind prijsbewust is, vertel dan wat de kosten zijn om een jaar lang, elke dag een pakje sigaretten weg te roken. Dit is ten behoeve van de gezondheid van uw kind en de portemonnee van u en uw kind.